Thursday, 29 December 2011

angry birds (:

jyeahh , hari nhe update blogg lagi . hm , sorry for the title , anuh gara'gara ke'obsesan barang kali kan dgn anak patung yg bergelar ANGRY BIRDS . hahahhahaha . nevermind .
okee , so apa cer kita hari nhe ni ?

ohh ya , tadi sa ada cerita sama jiran kecil saya . saya kasih tau la yg bf kakaa saya itu sebelum nhe GAY .
kamu mau tau apa dea bilang ? dea ckp ' mcm mna la drg BUAT tu ? masuk lubang pantat kali kan ?' punya laa main sowt . berabis saya ketawa . hahhahahahahhahaha . okeee , the ends

okee next topic .
semalam itu jiran kici ada betext sama bf dea tapi salah send . adakaa dea sent pg tempat exbf sa , ahahahha . sa yg baca tru text drg punya la main ketawa . tu budak ckp mcm nhe ' good night sayang ' trus si adzmir ckp la  ' siapa nhe ' trus si erna reply la ' hubby nhe main'main lagi ' . hahahahhahahaha . punya la lucu gilaa babi . trus dan terus kuyak baa jiran kecil saya . baa apa tdk num si adzmir saya lupa delete then hampir sama lagi tu num drg . hhahahahhahahahahhaha .


hahhahahahahhaha , okee la itu sejaa ahh . bai ilyy :))

1 comment:

ayyu said...

kalau lah bole 'like' d belog ni. sdh aku like. haha, cian erna :)