Monday, 13 February 2012

cinta kitaa ♥

hai peoplee  :D
aha , mcm kamu ? okee ?
hm , musim blaja nhe skrg . PMR FEVER .
dei , mati laa aa kalau bgini setiap tahun , itu ini nda bolee .


okee , bisuk hari valentine kan , butme , islam , ndaa bolee sambut .
i dont know why , but mmg ndaaa bolee sambut di sisi unang'undang islam .
am i right ?
hahahhah .


wey , sa jatuh cinta oo sama 3 jejaki dalam 1 masa skali gus , 
punya main hnsem , tapi mungkin ada gf kali sdaa kan ,
eee , bikin panas oo , hahhahaha ,
tapi tetap jga ndaa bolee couple , sbb mmg itu laa perjanjian sa pada thun lepas .
hahaahhaha , bodohh kan , tapi kan kalau salah satu dari drg bawa i kapel komfirm i nak .
wakakakaaakaka .

matilaa ahh . boring oohh . naib baik my daddy outstation kat brunei . dapat juga on9 . hehhee ,
nothing to do oohh semenjak masuk kelas KURANG PANDAI nhee .
ndaa macam last year and last'last punya year tu ,
an i miss moree with my friends yg masih di klas pandai tu .  saya , ichel and myra jaa yg turun klas .
hahhaha , fucking shit . kimaaa . tapi freedom laaa sikit . hehehe .


hmmm , ndaa tau lagi mau ckp .
setiap hari isnn hingga khamis ada tuision lepas balik sch , punya main soi .
drg pnting kn reputasi sch jaa . kpenatan kami drg ndaa mau kisaa ,


baa klaahhh , mau mani dlu ahh ,
bau ketiak sdaa nhee , asalamuaikum :D

No comments: