Thursday, 5 September 2013

kiteee nak cerita sikit :D

hai anda semuaa. lama sudah i tak post2 apa-apa kat blog nih. ohh i pandai dah cakap campur-campur. hahahahahahhahahahahahahahahhahah. assalamualaikum orang semuaa. today i nak cakap pasal hidup i nih leerrr. sekarang nih dalam makmal KvL. cikgu takde. so, kitaorang online je lah guna wifi pengarah. hahha. thankyouuuu. sekarang nih i msih lagi mencari kawan baik sebaik MICHELLE and MYRAAA. miss them much. hmm. ahahhaa. sometimes jelous nih tgk drg masih lagi sekolah di st.john. hmm, boring baa nih kolej, tapi siok juga lah jarang belajar nih. bm, bi, semua tu pun, sekali ja dalam seminggu. hahha. kalau sekolah biasa hari2 ada belajar akedemik. sini teda homework, siok. tapi ada assignment setiap semester. sekarang nih saya sem2 suda. poinnter sssem 1 sudah keluar. alhamdullilah. melepasi tahap yang sepatutnya (2.0) saya dapat 3.65. hohohoh. k lahh. chauu dluu yee. line tak berapa ok nihh. lepas nih rehat dari jam 10 sampai jam 2.kekasih ku pun jauh di mata., hahhaha., di kundasang sudah dia, ada seminar, hahhahaha. semalam lagi gila2 oncall dgn dia . hahahhaha. kbaii. ily. mornigggggg

No comments: